With Love By Karianne
Salongbilde av With Love By Karianne

Hei, og velkommen til With Love Karianne!

Mitt navn er Karianne og jeg er utdannet hudpleier på Bamble Videregående Skole. Tidligere har jeg jobbet hos With Love By Moen, men gikk 1. september 2020 til å være selvstendig hudpleier hos With Love By Moen.

Jeg har en sterk lidenskap for ingredienser og elsker å dypdykke for å effektivisere behandligene. Samtidig er jeg veldig opptatt i å dele min kunnskap med andre! Og legger stor vekt på velvære. Det er viktig for meg ved at jeg ønsker at kunden skal få en så bra opplevelse og behandling som mulig.

Bransjen er i utvikling hele tiden, dette fører til at jeg holder meg oppdatert på kurs og videreutdanning innenfor hudpleiebransjen, slik at dere får den best mulige opplevelsen og behandling. Og det kommer mye spennende nyheter fremover.

Av behandlinger utfører jeg de fleste hudbehandlinger. Behandlingene blir alltid tilpasset etter kundens ønsker og behov, slik at resultatet og velværefølelsen blir best mulig. Videre tilbyr jeg ulike vipper, bryn, voks og makeup behandlinger. Blant annet farging og forming av bryn, farging av vipper og LVL vippeløft, voksing i ansikt og under arm, samt ulike makeupbehandlinger som dagmakeup, festmakeup og makeupveiledning.

Vil du unne deg avslapping, velvære og resultater er du velkommen til With Love Karianne! Jeg står klar til å gjøre dagen din fantastisk.

Jeg har alltid åpen tirsdager, onsdager og torsdager, men ønsker du time på en fredag eller lørdag er det bare å ta kontakt.COVID 19 PRAKTISK INFO:

Har du noen form for forkjølelses symptomer ber jeg deg å utsette din time frem til du er symptomsfri. Dette kan gjøres på fixitappen eller melding/ring 973 40 959.

Har du vært i utlandet ber jeg deg vente med behandling til 10 dager etter hjemkomst.

Husk å bruk antibac ved inngangsdøren før og etter behandlingen. Skal du på do anbefaler jeg deg å bruke papiret du tørker hendene med for å åpne døren og bruke antibac før og etter. Hold god avstand til de som er i venterommet/shoppen.


Praktisk informasjon:

1. Avbestilling må skje senest 24 timer før behandling. Dette kan gjøres i fixitappen eller send melding/ring: 973 40 959. Avbestiller du under 24 timer før behandlingen, vil du bli belastes 50% av behandlingsprisen.

2. Møt opp presis til timen, gjerne 10 til 5 minutter før slik at du får tid til å senke skuldrene. Blir du forsinket, send melding eller ring 973 40 959.

3. Informer meg om eventuelle plager eller spesielle behov for behandlingen, helst i din bestilling slik at jeg kan tilrettelegge behandlingen til deg. Dette kan eventuelt være: allergier, graviditet, pacemaker, sykdommer, høyt blodtrykk etc.

4. Husk å drikk godt med vann før og etter behandlingen.

5. Hjemmeprodukter vil hjelpe å forsterke og forlenge effekten av din behandling. Jeg setter gjerne opp en anbefaling for deg.

Har du noen spørsmål før eller etter behandlingen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Jeg stiller opp for deg!


Behandlinger

Gavekort

Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til de du er glad i. Du velger beløpet, de velger behandlingen.

Hos oss kan du kjøpe gavekort både på hjemmesiden og i salongen.

«Digitale gavekort» på hjemmesiden og i Fixit-appen er raskt og enkelt å kjøpe. Velg beløp og betal på nett, lag en personlig hilsen og send gavekortet rett til mottakerens mobil. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss. Gavekortet kan selvfølgelig brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkter, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir blir satt pris på uansett.


Artikler

With Love fordelskunde rabatt program

Ønsker du å faste rabatter på behandlinger og produkter?

Som With Love fordelskunde kan du få 10% eller 20% på behandlinger og produkter du har og kjøper hos oss.

Vi ønsker å følge våre kunder tett opp å gi deg veiledning på produkter tilpasset behandlinger du går til samt til din hud og gir derfor en ekstra rabatt til dere som bruker oss fast.

With Love Fordelskunde 10 % rabatt på behandlinger & produkter
Fast behandling fra 45 min til 2 timer hver mnd (Fra 45 min og opptil 120 min)

Wit...

Artikkelbilde - With Love fordelskunde rabatt program

Kontakt
With Love By Karianne
Storgata 87A, 3921 Porsgrunn
  • Mandag Stengt
  • Tirsdag 13:00 - 18:00
  • Onsdag 10:00 - 15:00
  • Torsdag 14:00 - 19:00
  • Fredag Stengt
  • Lørdag Stengt
  • Søndag Stengt

Produkter

BABOR
|
bareMinerals
|
Elemis
|
JOICO
|
Matis
|
Priori
|
Smith & Cult